Google Maps Mobiel

Google Maps Mobiel 4.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Nooit meer verdwalen dankzij Google Maps mobiel

Google Maps for mobile kan niet meer gedownload worden. Je kan Google Maps nog steeds op je mobiele apparaat gebruiken door voor de web-app te kiezen. Lees de volledige beschrijving

Excellent
9

Google Maps for mobile kan niet meer gedownload worden. Je kan Google Maps nog steeds op je mobiele apparaat gebruiken door voor de web-app te kiezen.

Google Maps is een waar begrip op menig mobiel apparaat. Met de gratis software (en een dikke internetverbinding) lokaliseer je restaurants, bezienswaardigheden en natuurlijk 'reguliere adressen'.

Uiteraard beschikt ook deze versie over straat- en satellietbeelden. Heb je een snelle verbinding dan verschijnen de straten razendsnel op je scherm maar er is meer! Google Maps is een ijzersterke routeplanner en geeft ook op deze mobiele versie helder advies. Daarnaast kies je onder het kopje Layers (lagen) voor Streetview als je kiekjes van bepaalde straten wilt bekijken.

Je vrienden vinden is ook geen probleem in Google Maps for Mobile. Met de optie Latitude traceer je moeiteloos je contacten (maak wel even een Google profiel aan om deze dienst te gebruiken). De functie Buzz stelt je in staat om commentaar te plaatsen bij een adres of locatie. Zo houd je mensen uit de buurt van dat verschrikkelijke restaurantje waar alles uit de magnetron komt.

Google Maps for Mobile is een effectieve reisgezel, waarmee je navigeert en altijd beschikking hebt over kaarten. Ben je vaak online dan is dit dé manier om snel plaatsen of personen te vinden.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor Symbian

Meer